Wat klanten zeggen

Klantrecensies

Maike de Block, Teamleider Opleiden en Ontwikkelen Antonius Zorggroep
03-Feb-2016

Al jaren werken wij als Antonius Zorggroep naar volle tevredenheid samen met Gerben Bergsma, met name op het gebied van weerbaarheidstrainingen en teamontwikkeling.
Gerben heeft kennis van de actuele vraagstukken binnen de gezondheidszorg, luistert goed naar de vraag en levert maatwerk.

Jos Roosendaal, Consulent CCE
05-Feb-2016

De afgelopen jaren heb ik meerdere consultaties samen met Gerben gedaan. Met Gerben is het altijd prettig samenwerken in het zoekproces naar een passende oplossing voor of ondersteuning van het team. De wijze waarop Gerben het team mee neemt in dat proces en nieuwe inzichten geeft is bijzonder inspirerend.

Brigitte Bijen, Unitleider Spoedeisende Hulp
03-Nov-2015

Binnen de Acute Zorg wordt Gerben langzamerhand een begrip. Hij heeft diverse trainingen bij ons verzorgd, variërend van klantvriendelijkheid tot het reduceren van agressie. Maar ook het geven van advies in meer persoonlijke problematiek is hem niet vreemd.
Maar wat maakt Gerben Bergsma (training Advies & Innovatie) dan nu zo bijzonder? Komt het doordat Gerben zelf voetstappen in de zorgverlening heeft staan? Dat speelt zeker een belangrijke rol, maar naast de uitstekende resultaten is het ook zijn persoonlijkheid die maakt dat wij hem vaker voor een project gevraagd hebben.
Allereerst luistert hij goed, weet de hamvraag boven tafel te krijgen en kan vervolgens zijn ideeën omzetten in een duidelijk advies met daarbij een goed onderbouwd trainingsprogramma dat volledig is afgestemd op de praktijk. Hij is laagdrempelig voor de cursisten, zij voelen zich op hun gemak aangezien hij in staat is om een veilig leerklimaat te creëren en daarbij discreet is. Voeg daar aan toe dat hij breed georiënteerd is en veel kennis bezit, dan verklaart dat alles misschien onze prima samenwerking!

H. Wijnholts, Hoofd Opleidingen, Interzorg Noord Nederland
02-Nov-2015

Gerben Bergsma ondersteunt ons op verschillend vlak bij de uitvoering van ons beleid rond Omgaan met agressie en de-escalerend gedrag.
Gerben verzorgt trainingen voor medewerkers, coacht onze interne trainers m.b.t. dit onderwerp, verzorgt masterclasses om leidinggevenden goed toe te rusten medewerkers te begeleiden na een incident en denkt mee over mogelijke verbeteringen. Deze integrale aanpak resulteert in een bewustzijn binnen de organisatie hoe , ieder vanuit zijn eigen positie maar vanuit een gezamenlijke visie, kan bijdragen om agressie te voorkomen.
Gerben werkt zeer klantgericht en sluit aan bij het beleid van de organisatie. Uitgangspunt voor hem is altijd het welzijn van de cliënten.

Dirk Bakker, Teamleider Martenahiem Talant
08-Feb-2016

De ervaringen die wij met Gerben hebben is dat hij over veel kennis en deskundigheid beschikt over dementerende ouderen met complex gedrag.
Gerben zijn wijze van coachen is boeiend met humor en zijn feedback is opbouwend.
Gerben weet medewerkers te prikkelen om naar hun eigen handelen te kijken en kan met zijn kennis, deskundig en enthousiasme de medewerker(s) mee nemen in de gedragsverandering bij de cliënt.

  • Al jaren werken wij als Antonius Zorggroep naar volle tevredenheid samen met Gerben Bergsma. Hij luistert goed naar de vraag en levert maatwerk.

    Maike de Block Antonius Zorggroep
  • Gerben werkt zeer klantgericht en sluit aan bij het beleid van de organisatie. Uitgangspunt voor hem is altijd het welzijn van de cliënten.

    H. Wijnholts Interzorg Noord Nld